Кент

Соя

120 днів

Висока якість зерна, ідеально підходить для переробки

Кент

Соя
ГОСПОДАРСЬКІ ТА МОРФО-БІОЛОГІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
вегетаційний період: 120 - 125 днів

початковий розвиток: добрий
колір квіток: фіолетовий
колір зародку: світлий
маса 1000 зерен: 150 - 160 г
висота рослин: 70 - 90 см
висота кріплення нижніх бобів: 12 - 15 см
вміст білку: 38,8%
вміст олії: 21,1%
потенціал врожайності: 40 - 50 ц/га

Переваги
  • Стабільний сорт з видовженим листям;
  • Дуже високий потенціал врожайності;
  • Один з найкращих щодо стійкості до осипання;
СТІЙКІСТЬ ДО ХВОРОБ ТА СТРЕСОВИХ ФАКТОРІВ

Бактеріоз: висока
Пероноспороз: висока
Вірусні хвороби: висока
Вилягання: дуже висока
Осипання: дуже висока
Посухостійкість: добра

РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПОСІВУ

Глибина посіву: 3 - 4 см
Густота посіву: 600 - 700 тис./га
Ширина міжрядь: 12,5 - 45 см